LED-ljusreklam, LED-ljusskyltar

Skilda bokstäver, lådor och symboler skurna från logotypens form. Kan installeras inomhus och utomhus. 

Lösa bokstäver

De pulverlackerade aluminiumkanterna kan målas i färgen på din logotyp – separata enskilda bokstäver och symboler skurna i form av logotypen, som fästs antingen på monteringsskenan, bakplattan eller tejpade separat på monteringsytan. Bakgrundsskenorna målas vanligtvis i samma färg som på väggen bakom dem. 

Belysningsriktningarna kan vara framifrån, bakifrån eller både och. 

Kan installeras inomhus och utomhus.  

Ljusreklamskyltar

Ljustavelskyltar kan vara antingen 1- eller 2-sidiga. 

De rektangulära eller logoformade ljusreklamskyltarna är tillverkade av aluminiumprofil. Aluminiumramen är alltid pulvermålad vit på insidan för att säkerställa enhetlighet i ljuset, och på utsidan enligt den RAL-ton som kunden önskar. 

De främre ytorna kan vara gjorda av akryl eller uppskuret aluminium och i stora fall PVC som flexibla ytor. 

Flaggskyltar eller pendelskyltar

Produkten har många namn, oftast är det en 2-sidig ljustavelskylt som fästs med metallben till exempel på väggen i anslutning till affärslokalen, och synligheten är åt två håll i sidled. Vanligtvis runda, standardstorlekar 600 x 600 eller 700 x 700 mm. 

De främre ytorna kan vara gjorda av akryl eller uppskuren aluminium. Ramen kan även ha akrylstrukturer. 

ST. URHO’S PUB
ST. URHO’S PUB
Läs mer
"Urkki" S:t Urhos Pub, som skulle fylla 50 år nästa år, ville ändra sin gamla ljusreklam till något som syns ända till Mannerheimgatan på cirka 50 meters avstånd, och samtidigt leta efter något som inte blockerar det inkommande ljuset på samma sätt som de gamla skåpskyltarna.

Läs mer
Nicole San Juan
Nicole San Juan
Franz Design Oy
Läs mer
Franz Design var ett av de inredningsföretag som valdes ut för Lippulaiva-projektet. Arbetet var fördelat på flera utrymmen med fokus på offentliga rum, varav utseendet på Lippulaivas matvärld, barnvärld, korridorstolar, köpcentrets kontor och toaletter valdes ut.

Läs mer
Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Fastighetschef, Minimani-Bolagen Oy
Läs mer
När vi skulle bygga en stormarknad i ett helt nytt område för oss, Rovaniemi, behövde vi tillräckligt stora, tilltalande och högkvalitativa ljusreklamer för taket på byggnaden. För samma leverans fick vi kostnadseffektivt flera ljusreklamer både inomhus och utomhus. Dessutom hittade även operatörerna av våra flaggskeppsbutiker lämpliga lösningar genom Valokyltti. Vi är mycket nöjda med helheten.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotel Oy
Läs mer
Samarbetet med ljusskylten gick väldigt smidigt och de förverkligade lösningarna finslipades ihop enligt vårt koncept med en mycket snabb tidtabell. Slutresultatet ser precis ut som Folks, och vi har fått riktigt bra feedback på våra ljusskyltar och guideskyltar.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Inköps- och logistikchef, Sto Finexter Oy
Läs mer
Vi flyttade till en ny verksamhetsplats i Vanda och ville ha ljusreklam utgående från vår stiliga logo. Valokyltti hade en bra lösning på det, vi kan varmt rekommendera dem!
Föregående
Nästa

Behöver ditt företag mer synlighet?

Kontakta oss för att utforma en neonskylt eller skylt som uppfyller dina behov