Låt ditt företag lysa!

Annonser från
design till
installation

Kuva: Niki-Santeri Soukkio

Oy Suomen Valokyltti Ab är din professionella partner, från design av annonser till installation av en färdig produkt. Oavsett om det är ett enda mål eller ett större landsomfattande projekt, vi fullständigt fullbordar varje jobb.

Vårt omfattande samarbetsnätverk
som täcker hela Finland, pålitliga och
schemalagda installationer och underhåll

Vår affärsidé är att sträva efter pålitliga och högkvalitativa produkter och tjänster. Vi implementerar reklam med moderna och energieffektiva lösningar, som inte bara är i ditt företags intresse, utan varje steg mot lägre energiförbrukning minskar vår vackra bostad.

Produkter

Tjänster

UNDERSÖKNINGAR

Tack vare vårt nätverk av installationspartners genomförs kundspecifika undersökningar i hela Finland även med kort varsel. I kartläggningen beskrivs objektet, storleken mäts, elförsörjningen, installationsmöjligheten och behovet av lift kontrolleras. sätt undviks eventuella överraskningar under monteringen av själva skylten och tid sparas. 

LED-MODERNISERINGAR

Om kroppen och ytorna bokstäverna i ljusreklamskylten är i gott skick och endast ljustekniken behöver uppdateras bör du överväga att modernisera ljusskylten med LED. här kan ljusreklamen fås att lysa igen och dess livslängd förlängs med flera år. 

INSTALLATIONER & UNDERHÅLL

Våra installationspartners i olika delar av Finland sköter ljusskyltens olika installations-, underhållsoch reparationsarbeten med yrkesskicklighet. Vi tar hand om alla nödvändiga gatutillstånd och andra säkerhetsfrågor åt dig. 

ANDRA REKLAMTJÄNSTER

Vi levererar ljusskyltar och andra tänkbara produkter såsom skyltar, tecken och tejpningar nyckelfärdig basis från undersökning och planering till montering. sätt är samarbetet med oss smidigt och flexibelt som möjligt.

Upplyst reklaminstallation

Se i videon hur Vasa Rewell Centers nya ljusannonser installerades snabbt och effektivt med hjälp av våra partners! Som specialitet i genomförandet av t.ex. det faktum att de upplysta skyltarna är svarta på dagen och på natten lyser skyltarna vackert vita.

ST. URHO’S PUB
ST. URHO’S PUB
Läs mer
"Urkki" S:t Urhos Pub, som skulle fylla 50 år nästa år, ville ändra sin gamla ljusreklam till något som syns ända till Mannerheimgatan på cirka 50 meters avstånd, och samtidigt leta efter något som inte blockerar det inkommande ljuset på samma sätt som de gamla skåpskyltarna.

Läs mer
Nicole San Juan
Nicole San Juan
Franz Design Oy
Läs mer
Franz Design var ett av de inredningsföretag som valdes ut för Lippulaiva-projektet. Arbetet var fördelat på flera utrymmen med fokus på offentliga rum, varav utseendet på Lippulaivas matvärld, barnvärld, korridorstolar, köpcentrets kontor och toaletter valdes ut.

Läs mer
Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Fastighetschef, Minimani-Bolagen Oy
Läs mer
När vi skulle bygga en stormarknad i ett helt nytt område för oss, Rovaniemi, behövde vi tillräckligt stora, tilltalande och högkvalitativa ljusreklamer för taket på byggnaden. För samma leverans fick vi kostnadseffektivt flera ljusreklamer både inomhus och utomhus. Dessutom hittade även operatörerna av våra flaggskeppsbutiker lämpliga lösningar genom Valokyltti. Vi är mycket nöjda med helheten.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotel Oy
Läs mer
Samarbetet med ljusskylten gick väldigt smidigt och de förverkligade lösningarna finslipades ihop enligt vårt koncept med en mycket snabb tidtabell. Slutresultatet ser precis ut som Folks, och vi har fått riktigt bra feedback på våra ljusskyltar och guideskyltar.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Inköps- och logistikchef, Sto Finexter Oy
Läs mer
Vi flyttade till en ny verksamhetsplats i Vanda och ville ha ljusreklam utgående från vår stiliga logo. Valokyltti hade en bra lösning på det, vi kan varmt rekommendera dem!
Föregående
Nästa

Referenser

#valokyltti  #valokylttioy