Traditionell neonljusreklam nu med helt ny teknik

Fånga blickar med en energieffektiv LED-neonljusreklam!

Saknar din restaurang slumpmässiga kunder? Saknar ditt offentliga utrymme ”det där”? Lär känna led neon. Vi lämnar ett minnesspår i en situation, som en situation!

LED-neon­ljusreklam

Fånga blickar med en energieffektiv LED-neonljusreklam!

Jämfört med traditionell neon är LEDneon en tyst, energieffektiv, lättare att underhålla och mer kostnadseffektiv lösning som kan användas för att skapa atmosfären av traditionell neonbelysning. 

Stämning och synlighet

Restauranger, kaféer, köpcentrum, hotell, offentliga utrymmen eller något annat utrymme där du vill ha atmosfär och informatik. Varför inte använda LED neonskyltar för det?

Vad våra kunder tycker

Bekanta dig med våra kundberättelser

Redan hundra lyckade projekt genom åren! Kolla in några kundberättelser nedan och läs varför du ska välja Valokyltti som partner för ditt genomförande. 

Franz Design Oy

Franz Design var ett av de inredningsföretag som valdes ut för Lippulaiva-projektet. Arbetet var fördelat på flera utrymmen med fokus på offentliga rum, varav utseendet på Lippulaivas matvärld, barnvärld, korridorstolar, köpcentrets kontor och toaletter valdes ut.  Under designfasen av toaletterna hade man tänkt på allt...
”Urkki” S:t Urhos Pub, som skulle fylla 50 år nästa år, ville ändra sin gamla ljusreklam till något som syns ända till Mannerheimgatan på cirka 50 meters avstånd, och samtidigt leta efter något som inte blockerar det inkommande ljuset på samma sätt som de gamla...

Endast fantasin sätter gränser

LED-neon kan skräddarsys enligt dina behov!

Flexibel i genomförandet

Led-neo skyltar designas tillsammans med Valokylttis projektledning, antingen utifrån en egen plan eller genom att planera tillsammans. Vi har hela produktionskedjan under vår kontroll, vi kan ett tillförlitligt sätt bedöma tillgängligheten. 

Energieffektiv och tyst

LED-neon är ett litet energisnålt och jämförelsevis underhållsfritt blickfång. LED-neon är också tyst, och värmer inte upp sin miljö.  

Kostnadseffektiv

Jämfört med traditionellt neonljus är LED-neon en säker, underhållsfri, tyst och energieffektiv lösning. Utöver det behövs inte glasblåsning när det tillverkas, vilket möjliggör mer komplexa former, och håller samtidigt priserna mer måttliga. 

Berätta om din idé för oss!

Vi hjälper dig gärna. Med vår långa erfarenhet vet vi hur vi ska föreslå rätt teknik och implementeringsmetoder för dina behov. Ta kontakt! 

Johan Olán

Projektledare