Referenser

Vi levererar annonser på nyckelfärdig basis, från kartläggning och design till installation.
På detta sätt är samarbetet med oss ​​så enkelt och flexibelt som möjligt.

#valokyltti  #valokylttioy

Lysande service!

ST. URHO’S PUB
ST. URHO’S PUB
Läs mer
"Urkki" S:t Urhos Pub, som skulle fylla 50 år nästa år, ville ändra sin gamla ljusreklam till något som syns ända till Mannerheimgatan på cirka 50 meters avstånd, och samtidigt leta efter något som inte blockerar det inkommande ljuset på samma sätt som de gamla skåpskyltarna.

Läs mer
Nicole San Juan
Nicole San Juan
Franz Design Oy
Läs mer
Franz Design var ett av de inredningsföretag som valdes ut för Lippulaiva-projektet. Arbetet var fördelat på flera utrymmen med fokus på offentliga rum, varav utseendet på Lippulaivas matvärld, barnvärld, korridorstolar, köpcentrets kontor och toaletter valdes ut.

Läs mer
Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Fastighetschef, Minimani-Bolagen Oy
Läs mer
När vi skulle bygga en stormarknad i ett helt nytt område för oss, Rovaniemi, behövde vi tillräckligt stora, tilltalande och högkvalitativa ljusreklamer för taket på byggnaden. För samma leverans fick vi kostnadseffektivt flera ljusreklamer både inomhus och utomhus. Dessutom hittade även operatörerna av våra flaggskeppsbutiker lämpliga lösningar genom Valokyltti. Vi är mycket nöjda med helheten.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotel Oy
Läs mer
Samarbetet med ljusskylten gick väldigt smidigt och de förverkligade lösningarna finslipades ihop enligt vårt koncept med en mycket snabb tidtabell. Slutresultatet ser precis ut som Folks, och vi har fått riktigt bra feedback på våra ljusskyltar och guideskyltar.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Inköps- och logistikchef, Sto Finexter Oy
Läs mer
Vi flyttade till en ny verksamhetsplats i Vanda och ville ha ljusreklam utgående från vår stiliga logo. Valokyltti hade en bra lösning på det, vi kan varmt rekommendera dem!
Föregående
Nästa

BEHÖVER DIN AFFÄRSVERKSAMHET MER SYNLIGHET?

Kontakta oss så designar vi ett skylt som uppfyller dina behov