Perinteinen neon valomainos nyt täysin uudella tekniikalla

Käännä katseet energiatehokkaalla led- neonvalomainoksella!

Onko ravintolasi vailla satunnaisia asiakkaita? Kaipaako julkinen tilasi “sitä jotain”? Tutustu led-neoniin. Me jätämme muistijäljen tilanteessa, kuin tilanteessa!

Led-neon valomainos

Käännä katseet energiatehokkaalla led- neonvalomainoksella!

Perinteiseen neoniin verrattuna LED-neon on hiljainen, energiatehokas, helpommin huollettavissa ja kustannustehokkaampi ratkaisu, jolla voidaan saada perinteisen neon-valaistuksen tunnelma.

Tunnelmaa ja näyttävyyttä

Ravintolat, kahvilat, ostoskeskukset, hotellit, julkiset tilat tai mikä tahansa muu tila, jonne halutaan tunnelmaa ja informatiikkaa. Miksi ette käyttäisi siihen led- neonkylttejä?

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

Tutustu asiakastarinoihimme

Jo satoja onnistuneita projekteja vuosien varrella! Tutustu muutamaan asiakastarinaan alta ja lue miksi valita Valokyltti kumppaniksi omaan toteutuksessi.

Franz Design Oy

Franz Design oli yksi Lippulaivan projektiin valituista sisustusarkkitehtitoimistoista. Työ oli jaettu useammalle toimistolle, joista julkisiin tiloihin keskittyneelle toimistolle oli valikoitunut Lippulaivan ruokamaailman, lasten maailman, käytävän istuimien, ostoskeskuksen toimiston ja wc-tilojen ilme. WC-tilojen suunnitteluvaiheessa oli mietitty kaikkea seinäpatsaista ja kuivakukista perinteisiin neonkyltteihin asti. Tilaan haluttiin löytää...
Ensi vuonna 50 vuotta täyttävä “Urkki” St. Urho’s Pub halusi uusia vanhan valomainoksensa johonkin, mikä näkyy Mannerheiminkadulle asti noin 50 metrin päästä ja samalla etsiä jotain, joka ei pimennä sisääntulevaa valoa samalla tavalla, kuin vanhat kookkaat kaapit. Urhon toimitusjohtaja Tomi Söderström googlasi ympäriinsä ja löysi...

Vain mielikuvitus rajana

LED neon on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan!

Joustava toteutukseltaan

Led-neon taulut suunnitellaan Valokyltin projektijohdon kanssa yhdessä joko omasta suunnitelmasta tai yhdessä suunnitellen. Meillä on hallussa koko tuotantoketju, joten voimme arvioida luotettavasti saatavuuden.

Energiatehokas ja hiljainen

Led-neon on vähäruokainen ja vertailussa huoltovapaa katseenvangitsija. Led-neon on myös hiljainen, eikö lämmitä ympäristöään.

Kustannustehokas

Perinteiseen neon-valoon verrattuna led-neon on turvallinen, huoltovapaa, hiljainen ja energiatehokas ratkaisu. Sen lisäksi sitä tehdessä ei tarvita lasinpuhallusta, joka mahdollistaa monimutkaisemmat muodot, mutta pitää myös hinnat maltillisempana.

Kerro ideoistasi meille!

Autamme mielellämme. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme ehdottaa tarpeisiisi oikeat tekniikat ja toteutustavat. Ota yhteyttä!

Johan Olán

Projektipäällikkö