Palvelut

KARTOITUKSET

Asiakaskohtaiset kartoitukset hoituvat koko Suomessa asennuskumppaniverkostomme ansiosta lyhyelläkin varoitusajalla. Kartoituksessa kohde kuvataan, mitataan, sähköjen syöttö, asennus mahdollisuus ja nostimen tarve tarkistetaan. Näin itse kyltin asennuksessa vältytään mahdollisilta yllätyksiltä ja säästetään aikaa.

LED MODERNISOINNIT

Mikäli valomainoksen kirjaimien runko ja pinnat ovat hyvässä kunnossa ja vain valaisutekniikka tarvitsee päivityksen kannattaa harkita valomainoksen leditystä. Näin valomainoksen saa näin taas loistamaan ja elinikää jatkettu vuosilla eteenpäin.

ASENNUKSET & HUOLLOT

Asennuskumppanimme eripuolilla Suomea hoitavat ammattitaidolla erilaiset valomainosten asennus, huolto- ja korjaustyöt. Hoidamme puolestanne mahdollisesti tarvittavat katuluvat ja muut turvallisuusasiat.

Muut mainospalvelut

Toimitamme valomainokset ja muut mahdolliset tuotteet kuten opasteet, kyltit ja teippaukset ”avaimet käteen” periaatteella alkaen kartoituksesta ja suunnittelusta päättyen asennukseen.
Näin yhteistyö kanssamme on mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa.

Kirkkaasti enemmän!

ST. URHO’S PUB
ST. URHO’S PUB
Read More
Ensi vuonna 50 vuotta täyttävä “Urkki” St. Urho’s Pub halusi uusia vanhan valomainoksensa johonkin, mikä näkyy Mannerheiminkadulle asti noin 50 metrin päästä ja samalla etsiä jotain, joka ei pimennä sisääntulevaa valoa samalla tavalla, kuin vanhat kookkaat kaapit.

Lue lisää
Nicole San Juan
Nicole San Juan
Franz Design Oy
Read More
Franz Design oli yksi Lippulaivan projektiin valituista sisustusarkkitehtitoimistoista. Työ oli jaettu useammalle toimistolle, joista julkisiin tiloihin keskittyneelle toimistolle oli valikoitunut Lippulaivan ruokamaailman, lasten maailman, käytävän istuimien, ostoskeskuksen toimiston ja wc-tilojen ilme.

Lue lisää
Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Kiinteistöpäällikkö, Minimani-Yhtiöt Oy
Read More
Lähtiessämme rakentamaan hypermarkettia meille aivan uudelle alueelle, Rovaniemelle, tarvittiin riittävän isot, näyttävät ja laadukkaat valomainokset rakennuksen katolle. Samaan toimitukseen saimme kustannustehokkaasti useita valomainoksia sekä sisälle että ulos. Lisäksi myös meidän etumyymälöiden toimijat löysivät Valokyltin kautta sopivat ratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotels Oy
Read More
Valokyltin kanssa yhteistyö sujui mutkattoman hienosti ja toteutusratkaisut hiottiin yhdessä konseptimme mukaisiksi todella nopealla aikataululla. Lopputulos on aivan Folksin näköinen ja olemmekin saaneet valokylteistämme ja opasteistamme todella hyvää palautetta.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Osto- ja logistiikkapäällikkö, Sto Finexter Oy
Read More
Muutimme uuteen toimitilaan Vantaalle ja halusimme tyylikkäät logomme mukaiset valomainokset. Valokyltillä oli hyvä ratkaisu siihen, voimme lämpimästi suositella!
Previous
Next