Kyltit ja opasteet

Sisältä tai ulkopuolelta valaistuja tai valaisemattomia.

KYLTIT & OPASTEET

Yleisimmät käytössä olevat varastomateriaalit ovat alumiini, alumiinikomposiitti, kennolevyt eri vahvuuksilla, vaahto PVC ja akryyli.

Tilauksesta myös erikoisemmat materiaalit onnistuvat kuten esim. corten steel -säänkestävä teräs.

Kyltit voidaan maalata ja viimeistellä laadukkailla valomainoskalvoilla tai tulosteteipein. Kiinnitysvaihtoehtoja on piilokiinnikkeistä  läpipulttauksiin.

Voidaan valaista myös erillisellä lampulla tai valonheittimellä.

Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Kiinteistöpäällikkö, Minimani-Yhtiöt Oy
Read More
Lähtiessämme rakentamaan hypermarkettia meille aivan uudelle alueelle, Rovaniemelle, tarvittiin riittävän isot, näyttävät ja laadukkaat valomainokset rakennuksen katolle. Samaan toimitukseen saimme kustannustehokkaasti useita valomainoksia sekä sisälle että ulos. Lisäksi myös meidän etumyymälöiden toimijat löysivät Valokyltin kautta sopivat ratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotels Oy
Read More
Valokyltin kanssa yhteistyö sujui mutkattoman hienosti ja toteutusratkaisut hiottiin yhdessä konseptimme mukaisiksi todella nopealla aikataululla. Lopputulos on aivan Folksin näköinen ja olemmekin saaneet valokylteistämme ja opasteistamme todella hyvää palautetta.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Osto- ja logistiikkapäällikkö, Sto Finexter Oy
Read More
Muutimme uuteen toimitilaan Vantaalle ja halusimme tyylikkäät logomme mukaiset valomainokset. Valokyltillä oli hyvä ratkaisu siihen, voimme lämpimästi suositella!
Previous
Next

Kirkkaasti enemmän!

Tarvitseeko yrityksesi lisää näkyvyyttä?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeitasi vastaava valomainos tai kyltti