LED-Valomainokset, LED-valokyltit

Logon muotoon leikatut erilliset irtokirjaimet, laatikot ja symbolit. Voidaan asentaa sisä- ja ulkotiloihin.

IRTOKIRJAIMET

Alumiiniset poltto- tai jauhemaalatut  reunat voidaan maalata logonne väriseksi – logon muotoon leikatut erilliset irtokirjaimet ja symbolit jotka kiinnitetään joko asennuskiskoon, taustalevyyn tai tapitetaan erikseen asennuspinnalle.

Taustakiskot maalataan yleensä takana olevan seinän väriseksi.

 

Valaisusuunnat voivat ovat edestä, takaa tai sekä edestä että takaa.

Voidaan asentaa sisä- ja ulkotiloihin.

KOTELOMAINOKSET

Kotelovalomainoksia voi olla joko 1- tai 2- puoleisia.

 

Alumiiniprofiilista valmistetut suorakaiteen muotoiset tai logon muotoon leikatut valomainokset. Alumiinirunko jauhe- tai polttomaalataan aina sisältä valkoiseksi valon tasaisuuden varmistamiseksi ja ulkopuolelta tilaajan toivoman RAL sävyn mukaan.

 

Etupinnat voivat olla akryylista tai auki leikatusta alumiinista ja isoissa koteloissa PVC joustopintaisina.

KISÄLLI- TAI LIPPUKYLTIT

Tuotteella monta nimitystä, yleensä kyseessä 2 puoleinen kotelovalomainos joka kiinnitetään  metallijalalla esim. seinään liiketilan yhteyteen ja näkyvyys on sivusuunnassa kahteen suuntaan. Yleensä pyöreänä vakiokoot 600 x 600 tai 700 x 700 mm.

 

Etupinnat voivat olla akryylista tai auki leikatusta alumiinista. Myös rungossa voi olla akryyli rakenteita.

 
ST. URHO’S PUB
ST. URHO’S PUB
Read More
Ensi vuonna 50 vuotta täyttävä “Urkki” St. Urho’s Pub halusi uusia vanhan valomainoksensa johonkin, mikä näkyy Mannerheiminkadulle asti noin 50 metrin päästä ja samalla etsiä jotain, joka ei pimennä sisääntulevaa valoa samalla tavalla, kuin vanhat kookkaat kaapit.

Lue lisää
Nicole San Juan
Nicole San Juan
Franz Design Oy
Read More
Franz Design oli yksi Lippulaivan projektiin valituista sisustusarkkitehtitoimistoista. Työ oli jaettu useammalle toimistolle, joista julkisiin tiloihin keskittyneelle toimistolle oli valikoitunut Lippulaivan ruokamaailman, lasten maailman, käytävän istuimien, ostoskeskuksen toimiston ja wc-tilojen ilme.

Lue lisää
Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Kiinteistöpäällikkö, Minimani-Yhtiöt Oy
Read More
Lähtiessämme rakentamaan hypermarkettia meille aivan uudelle alueelle, Rovaniemelle, tarvittiin riittävän isot, näyttävät ja laadukkaat valomainokset rakennuksen katolle. Samaan toimitukseen saimme kustannustehokkaasti useita valomainoksia sekä sisälle että ulos. Lisäksi myös meidän etumyymälöiden toimijat löysivät Valokyltin kautta sopivat ratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotels Oy
Read More
Valokyltin kanssa yhteistyö sujui mutkattoman hienosti ja toteutusratkaisut hiottiin yhdessä konseptimme mukaisiksi todella nopealla aikataululla. Lopputulos on aivan Folksin näköinen ja olemmekin saaneet valokylteistämme ja opasteistamme todella hyvää palautetta.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Osto- ja logistiikkapäällikkö, Sto Finexter Oy
Read More
Muutimme uuteen toimitilaan Vantaalle ja halusimme tyylikkäät logomme mukaiset valomainokset. Valokyltillä oli hyvä ratkaisu siihen, voimme lämpimästi suositella!
Previous
Next

Kirkkaasti enemmän!

Tarvitseeko yrityksesi lisää näkyvyyttä?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeitasi vastaava valomainos tai kyltti