St. Urho’s Pub – Urkki

Ensi vuonna 50 vuotta täyttävä “Urkki” St. Urho’s Pub halusi uusia vanhan valomainoksensa johonkin, mikä näkyy Mannerheiminkadulle asti noin 50 metrin päästä ja samalla etsiä jotain, joka ei pimennä sisääntulevaa valoa samalla tavalla, kuin vanhat kookkaat kaapit.

Urhon toimitusjohtaja Tomi Söderström googlasi ympäriinsä ja löysi Valokyltin led-neonit, jotka vastasivat tarpeeseen. Hän pyysi tarjouksia myös muilta toimijoilta, mutta päätyi Valokylttiin kokonaisuuden laadukkuuden ja asiakaspalvelun myötä.

Tomi lähetti pyynnön Johanille sähköpostitse, joka varmisti että on ymmärtänyt oikein ja pyysi suunnitelman vektorigrafiikkana, jotta toteutus voidaan suunnitella tarkemmin. Nämä saatuaan Johan ja Tomi sopivat sävyn ja laskivat hinnan vanhojen valokaappien purulle, uusille led-neonkylteille ja asennukselle.

Ennen tarjouksen hyväksyntää tehtiin vielä havainnekuvat, joista nähdään miltä kyltitt näyttävät ikkunan takana asennettuna ja määriteltiin asentajan ja asiakkaan vastuut. Tomi ja Johan sopivat, että asiakas poistaa tuolit ja pöydät asennusalueelta ja Valokyltin asentajat hoitavat lopun.

Tarjousvaiheessa tuotteesta oli tehty jo alustavat suunnitelmat, joten tuote oli helppo siirtää tuotantoon. Tuotannon osuus kesti n. 3 viikkoa. Tämä sisälsi tuotteen lopulliset suunnitelmat, tarvittavien materiaalien tilaukset sekä itse ledneon-tuotteen valmistuksen. Kun tuote laitettiin tilaukseen, sovittiin samalla asennus-aikataulu.

Tomi kiitteli asennusta “Puoli tuntia ja asennus purkuineen oli tehty. Toimitusaikataulussakin pysyttiin”. Kun valomainos oli saatu asennettua ja asentaja lähettiää asennusraportin sekä valmiskuvat kohteesta.