Pylonit, mainos pylonit

Valomainospylväät tai opastepylväät/tornit.

PYLONIT

Yleensä alumiiniset tai kuumasinkityt teräsrunkoiset rakenteet jotka pinnoitetaan polttomaalatulla alumiinilla. Valaistut pinnat voivat olla joko akryylista tai PVC joustopinnalla.

Pylonien valaisu voi olla LED modulit, LED putket , monimetallilampuin, tai ulkopuolelta spoteilla.

Pyloneihin on myös mahdollista kiinnittää-upottaa digitaulunäyttö.

Korkeille pyloneille tarvittaessa toimitetaan valmis pulttikehä ja pienemmät voidaan asentaa esim. betonijalkaa kiila-ankkurein.

Pekka Haapanen
Pekka Haapanen
Kiinteistöpäällikkö, Minimani-Yhtiöt Oy
Read More
Lähtiessämme rakentamaan hypermarkettia meille aivan uudelle alueelle, Rovaniemelle, tarvittiin riittävän isot, näyttävät ja laadukkaat valomainokset rakennuksen katolle. Samaan toimitukseen saimme kustannustehokkaasti useita valomainoksia sekä sisälle että ulos. Lisäksi myös meidän etumyymälöiden toimijat löysivät Valokyltin kautta sopivat ratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Aki Keskitalo
Aki Keskitalo
Chief Executive Officer, Folks Hotels Oy
Read More
Valokyltin kanssa yhteistyö sujui mutkattoman hienosti ja toteutusratkaisut hiottiin yhdessä konseptimme mukaisiksi todella nopealla aikataululla. Lopputulos on aivan Folksin näköinen ja olemmekin saaneet valokylteistämme ja opasteistamme todella hyvää palautetta.
Mika Laaksonen
Mika Laaksonen
Osto- ja logistiikkapäällikkö, Sto Finexter Oy
Read More
Muutimme uuteen toimitilaan Vantaalle ja halusimme tyylikkäät logomme mukaiset valomainokset. Valokyltillä oli hyvä ratkaisu siihen, voimme lämpimästi suositella!
Previous
Next

Kirkkaasti enemmän!

Tarvitseeko yrityksesi lisää näkyvyyttä?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeitasi vastaava valomainos tai kyltti